Alla inlägg den 28 september 2011

Av Erika - 28 september 2011 19:37

Är fortfarande sjuk :( Inte kul, men nu börjar det i alla fall bli bättre. Hostar dessvärre typ hela tiden. Och det är ingen rolig hosta, riktigt jävlig torrhosta som gör jätteont i halsen. Faila massa igår med sjukan, vaknade kl nio, drack en LemSip och gick sen och la mig igen. Missade därför mina lektioner men sen när jag vaknade kl 14 så mådde jag 100 ggr bättre så jag och Heather gick till stora Tesco (typ en 25 min promenad från där vi bor). Kändes lite konstigt att ha energi att göra det när jag inte varit till Uni. Så idag tog jag mig ur sängen och gick till Uni.


Haha, mitt i våran lecture så gick brandlarmet! Var bara att gå därifrån och med tanke på att dom är så sega att låta en gå tillbaks in i byggnaden så gick vi och käkade lunch. Hade sedan en session där vi gick igenom hur man använder PebblePad igen. Fick gå en timme tidigare än det var tänkt så all in all har det varit en bra dag idag. 


Är själv nu ikväll, men är så jäkla trött att jag somnade i soffan när vi kom hem efter Uni idag. Blir att göra lite plugg nu, och sen försöka gå och lägga mig någorlunda tidigt ikväll :) Inte mycket mer att säga idag, har inte hänt så mycket mer än det att jag varit sjuk och varit till Uni :)


Ha det <3

Ovido - Quiz & Flashcards