Alla inlägg den 25 mars 2010

Av Erika - 25 mars 2010 17:32

Perfekt beskrivning av vädret just nu. Därför tillbringas dagarna inomhus framför datan där jag just nu roar mig med The Sims-livet's historier. Riktigt kul spel faktiskt. Och nej jag sitter inte inne hela dagarna för minst två ggr om dagen vankas det promenad med Nikki. Önskar att det ska bli fint väder så att man vill vara utomhus och vara aktiv, istället för att sitta inne och dega.


Var i tisdags inne till stan och träffade Sara och Elin. Riktigt trevligt, som vanligt. Blev en hel del handla fast än det inte var meningen. Två spel, två klänningar (49:- st), en skjorta och en väska blev det. Iofs så kommer allt till anvädning och det var ganska så billigt men i alla fall.


Är skitsur på AF. Dom har gått över huvudet på mig och anmält mig till Adecco för jobbcoachning. Har mailat och sagt att jag i princip vägrar att gå, eftersom det bara är slöseri med min tid. Kan allt det där redan och det här är bara för att dom ska ha jobb själva. Så i värsta fall så kommer jag att skriva ur mig ur UGA:n (om dom tvingar mig till Adecco), för då tycker jag inte att dom 2000:- jag får i månaden är värt det. Behöver liksom inte extra jobbcoachning för att söka sommarjobb vilket är det enda jag kommer att kunna göra om jag ska plugga i höst. Dom är j-vla idioter där på AF, kan ju ingenting. Bläh på dom!

Ovido - Quiz & Flashcards