Alla inlägg den 27 januari 2010

Av Erika - 27 januari 2010 15:20

Som Annika så snällt påpeka så är det ju inte alls det torsdag idag utan onsdag. Det är såhär det blir när man inte har något att göra om dagarna. Tack och lov så fick jag i alla fall datumet rätt, och jag ska till optikern idag. Kan erkänna att jag tyckte att det var konstigt att idag skulle vara en torsdag då jag vet att Robin sagt att han ska tatuera sig på en torsdag och han ska iväg imorgon liksom. Men min trötta hjärna insisterade på att det var torsdag idag fast än andra saker visade på att det var onsdag. Bläh, vill ha ett jobb nu!


Btw, glömde skriva detta i förra inlägget, men ska kanske till Ullared i februari med farmor. Jag vet, Ullared är ju värsta Svensson-stället och farmor? Nördigt värre! Men jag tycker om min farmor och Ullared är inte så dåligt även om det blev extra B när dom gjorde en Tv-serie om det, så det ska bli jättekul! Sen är det ju extra kul att komma hemifrån och göra något nytt liksom :D Så hoppas verkligen att vi kommer iväg :D

Av Erika - 27 januari 2010 10:33

  • We had to keep him happy.
  • Why did you have to make him happy?
  • When he got unhappy, we wanted to kill him. There was actually a plan! We were going to throw his Kindle outside and when he went to get it, close the door and let him freeze to death.
  • That seems like a bit of an overreaction!
  • No. An overreaction would be to tie his limbs to four different sled dog teams and yell "mush!"

Bästa citatet ever från The Big Bang Theory ;D


Vaknade jättetidigt imorse och kunde inte somna om. Så jag har varit uppe sen kl åtta, vilket för arbetslösa mig är jättetidigt då jag vanligtvis vaknar kl tolv. Det värsta är att jag inte har något att göra. Det enda jag gör om dagarna är att gå ut och gå med Nikki. Vilket i längden blir astråkigt.


Ska senare idag åka in till Torshälla och min optiker. Dags för att kolla linserna. Förhoppningsvis så är dom perfekta, jag har inga problem med dem och tycker att jag ser perfekt i dem. Sen blir det att beställa från Lensway ;D Yes I'm evil to the local optician ;D

Ovido - Quiz & Flashcards