Alla inlägg under januari 2010

Av Erika - 13 januari 2010 17:13


Ignorera min vettskrämda min. Jag blev nöjd med håret i alla fall :D Inte så stor skillnad förutom luggen ;D  

Av Erika - 12 januari 2010 18:06

Ok, det blev ingen klippning. Why? Därför att det tog längre tid hos optikern än vad jag trodde att det skulle göra. Jag trodde ju att det max skulle ta en halvtimme men det tog 45 minuter. Och jag är inte klar med undersökningen än. Måste börja helt från scratch vilket betyder att jag går igenom samma process som jag gjorde första gången jag skaffade linser för en sisådär 5 år sen. Hur går denna process till? Jo först prövar man ett par linser som man får ha på sig när man gör en synundersökning. Sedan får man använda ett annat par med linser i en vecka för att sedan komma tillbaka och göra om synundersökningen. Efter det så är man förhoppningsvis klar. Lång jobbig process men det är i alla fall bra att dem är nogranna :D

Av Erika - 12 januari 2010 11:58

Fick klipptid idag, det ska bli så najs! Ska bara toppa längderna men sen blir det hellugg. Why, hmpf, kanske för att min lugg är tre meter lång och extremt irriterande. That's why!

  

Titta vad lång den är! Nej, jag har inte kammmat fram den, jag har bara inte dragit undan den från ansiktet. Det är dags att den ryker!!!


Av Erika - 11 januari 2010 15:26

Har varit ute på en promenad med farfar på eftermiddagen, nej det var inte farfar som skulle rastas det var Nikki. Vi gick hela promenaden på vatten och ärligt talat så är jag inte så impad av Jesus. Kom igen liksom, det var ju jätte enkelt, inget att hetsa upp sig över ;D Men det kanske är mer imponerande att gå på vatten när det inte är is... Whatever!


Imorgon ska jag in till Torshälla och hänga på Konsum (hehe). Näe, jag ska faktiskt till optikern och kanske klippa mig. Funderar på att klippa hellugg och sedan toppa resten av håret. Men jag har lite ångest, tycker kanske att jag passar bättre i hellugg men en snedlugg är ju bara så mycket enklare att fixa. Får se, ska tänka på det ikväll och beställa tid imorgon. Klippa mig måste jag göra i alla fall :D

Av Erika - 10 januari 2010 16:20

I know he's living in hell every single day
And so I ask, oh God is there some way for me to take his place?
And when they say it's all touch and go
I wish I could make it go away but still you say

  

Av Erika - 10 januari 2010 13:28

Söndag idag då. Inte mycket som händer, har precis klyvt ved åt pappa (verkar som om jag blivit familjens egna vedklyvare) och lekt med hunden. Väldigt roligt... not! Söndagar måste vara den värsta dagen ever. Ska kanske ha så roligt att jag städar rummet senare idag. Jippie!


Var inne till Tuna Park igår med mammsen, det blev en hel del från Gina (två tunikor, en kofta och en tröja) och ett nytt shampoo från Kicks. Kanske inte så intressant, men jag har problem med min hårbotten (torr, inte mjäll) och det shampoot jag köpte har faktiskt hjälpt. Eller rättare sagt, det är en inpackning, men den har hjälpt. Ska köpa shampoot och balsamet, och det kanske kan hjälpa min hårbotten helt och hållet. Det är fruktanvärt jobbigt att ha konstant klåda i hårbotten.


Jag som känner mig allmänt busig idag. Ha en bra söndag, nu ska jag busa med vovven.

  

Av Erika - 8 januari 2010 15:30

Idag mår jag dåligt. Inte psykiskt utan fysiskt. Helt slut i kroppen, orkar knappt lyfta på armen och efter att jag varit ute med Nikki i 40 min nu så känner jag mig helt svimfärdig. Det värsta är att jag reagerar på sådant med att bli extremt tjurig på alla runt omkring mig, så jag skällde i princip ut mamma när hon bad mig hämta posten. Jag hade precis kommit hem från promenaden och ville bara komma in och sätta mig, så jag fick ett bryt när mamma bad mig hämta posten när jag ändå var ute. Stackars mamma.


Men jag var i alla fall en duktig dotter tidigare idag. Hjälpte pappa klyva ved, eller rättare sagt; pappa visade mig hur maskinen funkade (yes vi har en maskin) och sen fick jag klyva all ved. Tog max en kvart och fick i alla fall pappsen på bra humör.


Baby, you ain’t all that
Maybe, there’s no way back
You can keep talking
But baby, I’m walking away

Av Erika - 7 januari 2010 21:29

Så dagen idag har tillbringats i Stockholm. Åkte in med mamma kl 8, så det var tidig väckning imorse. Träffade Sara och Elin på stationen, köpte biljetten och hoppade på tåget direkt. Tog lite foton och sådant på tåget och försökte fördriva tiden tills det att vi kom fram. En timme senare kom vi ut i ett snöigt Stockholm. Vadå otur liksom? Höll på att vända och åka hem till kära Eskilstuna där det inte snöade. Men istället började vi vår dagsutflykt i huvudstaden. Gick bara runt i lugn och ro, tittade i dem affärerna vi ville titta i och bara njöt av att komma ifrån Eskilstuna. Riktigt härligt var det i alla fall. Det blev ju en hel del shopping också. Köpte två klänningar och en tunika på Gina Tricot, en stor T-shirt på Footlocker, och ett par skor i en affär vars namn jag inte kommer ihåg (kom igen, det finns ju så många i Stockholm!).


Allt gick bra fram tills det att vi skulle åka hem… Kom till stationen, köpte våra biljetter och fick veta att tåget var 15 minuter försenat. Ok tänkte vi och gick i alla fall till plattformen. Tror ni inte att tåget blev minst en timme försenat och det slutade med att vi tog ett annat tåg hem. (Det vi hade biljett till var Eskilstuna/Hallsberg och det vi åkte hem med hette bara Eskilstuna). Höll på att få frispel på SJ (eller fick) och hade jag fått tag på chefen över SJ så hade jag slagit ihjäl honom! Men förutom tåget så var det en bra dag.


Btw, grattis till Sara som nu är 20 år gammal :D You are the best!! Love you <3<3<3

Ovido - Quiz & Flashcards