Alla inlägg den 22 juni 2010

Av Erika - 22 juni 2010 18:32

Har legat vi poolen i princip hela dagen idag och bara njutit av det fina vädret.   Har därför lyckats med att bränna mig på överdelen av ryggen och axlarna. Klantig som vanligt ;D Så går det när man glömmer att smörja in sig, men det gör i alla fall inte ont. Är röd och varm på ryggen, men har som sagt inte ont. Nikki fick typ ett raseriutbrott på mig när jag hoppade i och badade, gnällde och skällde som besatt. Åh vad arg hon blir när man dyker i under vattnet ;D


Midsommar blir som sagt annorlunda. Mammsen och pappsen har bjudit hit Kajmos, men det gör ju inte så mycket. Dom kan sitta på altanen och vi kan hålla till i poolhuset. No problems (så nej Elin du kommer inte vara i vägen och klart att du ska komma! ;D) Hade ju inte planerat att ha värsta partyt från början heller utan enkel grillkväll med polarna. I princip blir det ju så nu med, fast mamma och pappa är hemma. 


Och klart att jag fortfarande älskar er farbror och faster, kommer helt enkelt komma ner till er i sommar och leva rövare ;D Muhaha! ;D (Allvarligt dock, så är det sånt som händer, no hard feelings :D)

Ovido - Quiz & Flashcards