Alla inlägg den 30 juni 2010

Av Erika - 30 juni 2010 14:08

Ännu en dag som jag är sjuk. Det enda som är positivt med det är att jag inte är den enda i släkten som är sjuk. Pappa, farbror och Stampe är också sjuka, snacka om familjesammankomst. Men det börjar i alla fall bli bättre, har inte feber eller halsont längre så det går ju åt rätt håll. Är dock fortfarande snuvig och hostar men det kan jag leva med eftersom jag för övrigt är pigg. Kommer dock inte att springa ikväll eftersom jag inte kan andas ordentligt riktigt än och varför riskera att bli sämre bara för att jag vill springa?


Har fastnat för The Muppet Show. Tittar på det typ hela tiden! Jätte roligt ju och jag har fått en ny idol: Fuzzy Bear! Har det någonsin funnits en större diva än Miss Piggy? Like her too! ;D Kommer ihåg att jag tyckte att monster mupparna var jätte läskiga när jag var liten så jag vågade inte titta på Mupparna. Men nu när jag inte är lika lättskrämd (;D) så inser jag att det är en fruktansvärt bra show och varför kan dom inte spela in nya avsnitt?


Btw, har insett att Sylar från Heroes måste vara världens bästa superskurk hence the title ;D


Btw 2; Jace Everett's Bad Things från True Blood är en grymt bra låt. Ryser när jag hör den. LYSSNA PÅ DEN!!!!


  

Bild från Midsommar :D Elin, Sandra, Frida, Sara och Nikki. Vilket gäng ;D Sandra och Nikki ignorera kameran helt, Frida och Elin stajlar och Sara poserar så fint så ;D Muhaha!! Så går det när man försöker ta en gruppbild på 5 psykopater ;D

Ovido - Quiz & Flashcards