Alla inlägg den 22 september 2010

Av Erika - 22 september 2010 18:56

Vaknade kl 8 imorse, gick upp drog undan gardinen, drog igen gardinen och la mig igen. Det spöregnade ute och jag hade planerat att gå upp 8 imorse för att duscha och hinna fixa håret i lugn och ro men när jag såg att det regnade så struntade jag i det. Vaknade istället kl 9 och käkade frukost. Satt och pratade med Natasha ett tag, innan jag gick och bytte om. 


Blev upphämtad av Cheryl tjugo i tolv innan vi spurtade in till skolan. Kom två minuter för sent men läraren visade sig vara fem minuter för sen. Hade en tutorial om allt förutom Public Law som vi skulle ha. Lite irriterande kan jag säga. 


Gick till vår Student Fayre för att anmäla mig till lite olika societies. Blev the International Student Society och Abertay Dance & Cheer. Så imorgon kväll kl 8 ska jag prova på att dansa. Köpte även en röd t-shirt med Abertay Union 2010 på :D Me is very happy :D


Gick sedan med Emelie till the Old Bank Bar och käkade lunch med Ruda och Cécile. Tog sedan en sväng runt på stan, köpte två par mjukisbrallor och en t-shirt på H&M (ironic huh?), och sedan min första kursbok för 32 dollar. Gick sedan hem och precis utanför Wellgate såg jag Claire och Chloe så fick sällskap hem. 


Väl hemma gömde jag mig på mitt rum. Inte för att komma undan rumskompisarna utan för att jag var så j-vla trött. Satte mig vid datan och beställde lite kurslitteratur innan jag gick för att laga mat. Fastnade sedan på Facebook och Skype, vilket har lett till att jag inte gjort något konstruktivt på hela kvällen.


På söndag blir det en resa till Loch Lomond uppe i the Highlands :D Ska bli nice :D Åker med skolan vilket betyder att det "bara" kostar 18 pund. Ganska så bra pris i alla fall :D Ser verkligen fram emot det :D

  

Ovido - Quiz & Flashcards