Alla inlägg under september 2010

Av Erika - 17 september 2010 15:10

Solen skiner utanför fönstret och jag funderar på att ta en promenad trots att jag har feber. Vet ju inte när vi får sol nästa gång ;D Passar kanske på att följa med Chloe till Morrisons, måste köpa toapapper och lite annat.


Blir lite halvtomt här i lägenheten i helgen då Catherine, Natasha och Lauren åker hem. Vi andra stannar kvar, men Laura åker hem på Söndag för att ta sitt körkort.


Btw ska kanske introducera mina rumskompisar:

Chloe som är från Glasgow och läser Sports and Exercise.

Laura från Edingburgh som läser Forensics.

Claire från Edingburgh som läser Criminology.

Madison från Ayrshire som läser Arts, Media and Computer Design.

Natasha från Fife som läser Sports, Exercise and Nutrition.

Lauren från Dundee som jag inte vet vad hon läser ;D

Catherine från Aberdeen som läser Psychology.

   Från vänster är det Natasha, Lauren och Madison.

  

Chloe och Madison :D   Natasha, Lauren, Chloe och Laura igår när vi googlade snyggingar på Chloes data :D


Längtar tills på måndag när skolan startar på riktigt. Har pratar med en tjej från min klass, Hannah som är jättetrevlig. Hoppas att alla andra är lika trevliga :D Ska i alla fall bli nice att få komma in i en daglig rutin istället för hur det är just nu. Alla tycker liksom att det bara känns som att vi har semester eller är på ett läger. Känns inte verkligt :D Men nästa vecka börjar i alla fall allvaret :D


Har i alla fall fått mitt besked från CSN!! Me is so happy, jag får runt 12 tusen i månaden :D Skitbra ju :D


Ny McFly låt, me likey :D

Av Erika - 16 september 2010 20:16

Haha kanske inte dom bästa men det är några i alla fall :D

                                       Lite konstig ordning också :D Dom översta är ifrån i söndags när vi var inne på the student union på karaoke. Det är Madison, Lauren, Natasha och Claire på bilderna :D Sen är det några bilder från Dundee och dem längst ner är från Alloway där jag bor :D Kommer mer och bättre bilder senare, har inte hunnit ta så många än :D

Av Erika - 16 september 2010 16:35


Började dagen med frukost på hotellet. Var så pass nervös att jag bara lyckades äta ett par rostmackor och ett äpple, fast än det serverades en riktig skotsk frukost. Gick sedan upp på rummet för en snabbdusch och packning innan jag hoppade i en taxi in till universitetet. Där väntade Emelie på mig, och vi fick ställa våra väskor i ett lagerrum på skolan under dagen innan vi skulle åka till Alloway. Gick sedan och registrerade oss och fick våra nycklar till lägenheterna. Jag fick en lägenhet på våningen under den jag skulle bo senare. Var lite småkändis hos accomodation tack vare att jag är den enda elev som bara bytt våning när det kommer till boendet. Alla visste vem jag var;”Oh your Erika, going from 9/3 to 10/6!”. 
Emelie och jag tog sedan en promenad runt staden (Dundee alltså) innan lunch. Gick till ett av de centrala shoppingcentrena; Overgate. Hur många affärer som helst som man aldrig har hört talas om och såklart ett H&M. Gav mig ut på adapter jakt eftersom min adapter inte funkade. Trodde att jag hittat en på en elektronikaffär som heter Argos, men det visade sig att dom bara hade en för rakapparater och tandborstar på lager. Så jag blev lite ledsen. 
Gick sedan tillbaks till skolan där jag skulle registrera mig för SAAS, en skotsk version av CSN som ska betala vår tuition fee. När det var avklarat blev det ännu en promenad runt stan och passade på att käka en sen lunch på ett jättemysigt café; The Twin Café.
Tog oss sedan ännu en gång tillbaks till skolan för att hämta våra väskor och få skjuts till Alloway Halls. Efter att vi ställt in våra väskor på rummen och kollat in lägenheten tog vi en promenad runt området. Handlade på ett supermarket i närheten: Morrisons, som var billiga och bra. De hade bestick och sånt så jag köpte bestick och mat för första veckan. 
När vi kom tillbaka efter vår promenad blev vi inbjudna till just den lägenheten jag bor i nu (10). Helt ok människor men de var redan så pass tajta att det var svårt att lära känna dem, de ville liksom hellre prata med varandra än med oss. Runt kl tolv tackade vi för oss och gick och la oss. Somnade rätt så fort, var ganska trött efter en lång och spännande dag.
Tisdag
Gick upp kl åtta och käkade frukost med Emelie som kom över från sin lägenhet till min då min var mycket fräschare. Hoppade sedan på bussen in till stan, och under den korta promenaden till skolan började det helt plötsligt regna. Klarade oss i princip helt torra till skolan, där jag under min Academic Advice att mitt program inte registreras förrän nästa vecka. Vilket betyder att jag kunnat åka till Skottland en vecka senare! Lite irriterad blev jag kan jag säga, men samtidigt har jag fått extra tid att vänja mig vid staden vilket kan vara bra. 
Eftersom jag tack vare detta i princip är ledig resten av veckan så gav jag mig ut i regnet. Efter typ 10 meter var jag helt genomblöt. Sökte därför skydd inne på Boots tillsammans med en massa andra människor. Passade på att ringa hem och prata med mamma medan jag torkade. Emelie kom sedan till Overgate (Boots ligger i hörnet av Overgate), och vi käkade lunch på ett ställe som heter SubsULike. 
Efter det var det dags för mig att åka hem, Emelie skulle på en karaoke kväll som var tvungen att förboka och alla platser var slut när jag skulle det. Rätt så skönt att komma hem dock, tog en var dusch och hoppade i torra varma kläder. Hade regnat hela dagen så jag hade inte haft en chans att torka. Virrade runt en stund innan jag hittade till busshållsplatsen men efter en kvart så hittade jag äntligen rätt. Bussen stannade inte förrän nere vi Morrisons då det var ett vägbygge vi hållplatsen vi huset. Passade därför på att handla kvällsmat. Tar inte så långt tid att gå från Morrisons till Alloway, kanske 5-6 min. 
Resten av kvällen var rätt så tråkig då det bara var jag hemma och då jag fortfarande inte fått tag på en adapter inte hade tillgång till data så blev det supertråkigt. Fixade istället lite småsaker och passade på att njuta av ensamheten då jag har en känsla av att det kommer bli lite mer ljudligt när skolan börjar. Kommer ju inte ha tid att gå på stan, och här stänger dom kl 6. Får se till att bli översocial när man träffar klasskompisarna och rumskompisarna. 
Kul i alla fall att LLB (det jag ska läsa) mest består av brittiska studenter. Skönt att man kommer hamna bland folk som pratar flytande engelska. Har inget mot internationella människor men jag är här för att beblanda mig med den skotska befolkningen och kulturen. 
Onsdag
Fick en sovmorgon då vi inte hade något schemalagt förrän kl 13. Käkade därför frukost i lugn och ro innan vi åkte in till stan. Gick direkt till skolan för att sedan bege oss på en guidad promenad runt stan. Visade sig att stan inte är så komplicerad som man fick en känsla av de första dagarna. Mycket lättare att hitta än vad man tror. Efter promenaden tog vi en egen promenad, mest i jakt på en pub att äta. Träffade tre andra, Julien från Polen, Cecile från Frankrika och Ruda från Lettland eller Litauen. Gick tillsammans och käkade på en jättemysig pub. 
Åkte sedan tillbaks till Alloway för att packa och byta om. Begav oss sen in till stan och Quiz Night på Student Center I skolan. Skitkul! Var i lag med 10 andra från hela Europa (ja typ i alla fall). Hade som sagt jätte kul men det gick väl sådär med svaren. Fick i alla fall 36/50 rätt så det var ju inte så farligt. Runt elva åkte jag och Emilie hem igen eftersom vi skulle upp tidigt och flytta dagen efter. 
Torsdag
Vaknade kl 7 och gick upp för att käka frukost. Packade sedan det sista innan jag släpade ner min 20 kilo tunga väska till vaktmästarens kontor där den skulle få stå tills det att jag kom hem. Kunde inte lämna väskan i lägenheten då de skulle städas men behövde i alla fall inte släpa med den in till stan. Fick sedan sitta och vänta på bussen, tog hur lång tid som helst innan vi äntligen kom iväg. Väl vid skolan var det bara att lämna nycklarna och sen gav jag mig ensam iväg för att kolla in stan ytterligare.
Gick in på Wellgates, vilket är det andra köpcentret. Dom är inte så stora som man tror att dom ska vara i en storstad, faktum är att dom är ungefär som Tuna Park, bara det att dom är i två våningar. Hittade en jätterolig affär inne på Wellgates som typ säljer souvenirer och lite krimskrams (Elin du skulle älska den) och jag kommer gå dit för att köpa grejer för att dekorera rummet med. 
Hade sedan en ”föreläsning” om att bo i Skottland. Gick igenom en hel del bra saker och en hel del onödiga. Fick en komplimang för min tatuering av Brian som jobbar i receptionen. Han tyckte att den var jättefin och undrade vad den betydde. Två timmar satt jag i alla fall och lyssnade tålamodigt innan jag sprang iväg för att hämta mina nycklar. Men hade under dagen varit lite nervös för detta, för när jag skulle hämta nycklarna första gången runt ett var de inte inlämnade. Saken var att alla som dittills bott på Alloway var tvungna att lämna in nycklarna mellan kl 9 och 11. Så fatta att jag blev nervös. Tänkte att nej nu kommer jag inte få min lägenhet, och vart ska jag bo i natt? Massa såna tankar men vid kl 4 så var de inlämnad så jag kunde åka hem. 
Väl hemma hämtade jag väskan och började klättringen upp till rummet. 4 trappor med en 20-kilos väska är inte roligt kan jag säga. Men upp kom jag i alla fall, men väl i rummet upptäcker jag att det inte fanns vare sig täcke eller kuddar. Sprang i panik ner till vaktmästaren som lugnt sa att det fixar jag. 10 min senare hade jag både täcke och kudde. 
Gick sedan ner till Morrisons och köpte mat. Jättefint väder så det var en trevlig promenad. Sedan hemåt igen för att käka och fixa rummet. Satte mig sedan framför datan tills det att jag hoppa i säng. 
Fredagen var typ likadan förutom det att det spöregnade utomhus.
Lördag
Gick upp runt kl 9 i fall att dom nya skulle vara tidiga. Men runt kl 14 hade ingen dykt upp så jag gick iväg för att handla. Var meningen att jag skulle storshoppa men glömde ta med mynt till vagnen så det var bara att mini-shoppa. När jag kom tillbaks från min shopping tur hade folk dock börjat dyka upp. Alla utom två tjejer flyttade in och hittills verkar alla hur trevliga som helst! De heter, Lauren, Laura, Natasha, Madison och Claire. Jätte snälla allihopa. Tror nog att vi kommer att komma överens jättebra. Ingen utav oss pluggar samma sak så det kan bli intressant. Kommer inte kunna hjälpa varandra med läxorna. 

Måndag


Började dagen med frukost på hotellet. Var så pass nervös att jag bara lyckades äta ett par rostmackor och ett äpple, fast än det serverades en riktig skotsk frukost. Gick sedan upp på rummet för en snabbdusch och packning innan jag hoppade i en taxi in till universitetet.


Där väntade Emelie på mig, och vi fick ställa våra väskor i ett lagerrum på skolan under dagen innan vi skulle åka till Alloway. Gick sedan och registrerade oss och fick våra nycklar till lägenheterna. Jag fick en lägenhet på våningen under den jag skulle bo senare. Var lite småkändis hos accomodation tack vare att jag är den enda elev som bara bytt våning när det kommer till boendet. Alla visste vem jag var;”Oh your Erika, going from 9/3 to 10/6!”. 


Emelie och jag tog sedan en promenad runt staden (Dundee alltså) innan lunch. Gick till ett av de centrala shoppingcentrena; Overgate. Hur många affärer som helst som man aldrig har hört talas om och såklart ett H&M. Gav mig ut på adapter jakt eftersom min adapter inte funkade. Trodde att jag hittat en på en elektronikaffär som heter Argos, men det visade sig att dom bara hade en för rakapparater och tandborstar på lager. Så jag blev lite ledsen. 


Gick sedan tillbaks till skolan där jag skulle registrera mig för SAAS, en skotsk version av CSN som ska betala vår tuition fee. När det var avklarat blev det ännu en promenad runt stan och passade på att käka en sen lunch på ett jättemysigt café; The Twin Café.Tog oss sedan ännu en gång tillbaks till skolan för att hämta våra väskor och få skjuts till Alloway Halls.


Efter att vi ställt in våra väskor på rummen och kollat in lägenheten tog vi en promenad runt området. Handlade på ett supermarket i närheten: Morrisons, som var billiga och bra. De hade bestick och sånt så jag köpte bestick och mat för första veckan. När vi kom tillbaka efter vår promenad blev vi inbjudna till just den lägenheten jag bor i nu (10). Helt ok människor men de var redan så pass tajta att det var svårt att lära känna dem, de ville liksom hellre prata med varandra än med oss. Runt kl tolv tackade vi för oss och gick och la oss. Somnade rätt så fort, var ganska trött efter en lång och spännande dag.


Tisdag


Gick upp kl åtta och käkade frukost med Emelie som kom över från sin lägenhet till min då min var mycket fräschare. Hoppade sedan på bussen in till stan, och under den korta promenaden till skolan började det helt plötsligt regna.


Klarade oss i princip helt torra till skolan, där jag under min Academic Advice att mitt program inte registreras förrän nästa vecka. Vilket betyder att jag kunnat åka till Skottland en vecka senare! Lite irriterad blev jag kan jag säga, men samtidigt har jag fått extra tid att vänja mig vid staden vilket kan vara bra. Eftersom jag tack vare detta i princip är ledig resten av veckan så gav jag mig ut i regnet. Efter typ 10 meter var jag helt genomblöt. Sökte därför skydd inne på Boots tillsammans med en massa andra människor. Passade på att ringa hem och prata med mamma medan jag torkade. Emelie kom sedan till Overgate (Boots ligger i hörnet av Overgate), och vi käkade lunch på ett ställe som heter SubsULike. 


Efter det var det dags för mig att åka hem, Emelie skulle på en karaoke kväll som var tvungen att förboka och alla platser var slut när jag skulle det. Rätt så skönt att komma hem dock, tog en var dusch och hoppade i torra varma kläder. Hade regnat hela dagen så jag hade inte haft en chans att torka. Virrade runt en stund innan jag hittade till busshållsplatsen men efter en kvart så hittade jag äntligen rätt. Bussen stannade inte förrän nere vi Morrisons då det var ett vägbygge vi hållplatsen vi huset. Passade därför på att handla kvällsmat. Tar inte så långt tid att gå från Morrisons till Alloway, kanske 5-6 min. 


Resten av kvällen var rätt så tråkig då det bara var jag hemma och då jag fortfarande inte fått tag på en adapter inte hade tillgång till data så blev det supertråkigt. Fixade istället lite småsaker och passade på att njuta av ensamheten då jag har en känsla av att det kommer bli lite mer ljudligt när skolan börjar. Kommer ju inte ha tid att gå på stan, och här stänger dom kl 6.


Får se till att bli översocial när man träffar klasskompisarna och rumskompisarna. Kul i alla fall att LLB (det jag ska läsa) mest består av brittiska studenter. Skönt att man kommer hamna bland folk som pratar flytande engelska. Har inget mot internationella människor men jag är här för att beblanda mig med den skotska befolkningen och kulturen. 


Onsdag


Fick en sovmorgon då vi inte hade något schemalagt förrän kl 13. Käkade därför frukost i lugn och ro innan vi åkte in till stan. Gick direkt till skolan för att sedan bege oss på en guidad promenad runt stan. Visade sig att stan inte är så komplicerad som man fick en känsla av de första dagarna. Mycket lättare att hitta än vad man tror. Efter promenaden tog vi en egen promenad, mest i jakt på en pub att äta. Träffade tre andra, Julien från Polen, Cecile från Frankrika och Ruda från Lettland eller Litauen. Gick tillsammans och käkade på en jättemysig pub. Åkte sedan tillbaks till Alloway för att packa och byta om.


Begav oss sen in till stan och Quiz Night på Student Center I skolan. Skitkul! Var i lag med 10 andra från hela Europa (ja typ i alla fall). Hade som sagt jätte kul men det gick väl sådär med svaren. Fick i alla fall 36/50 rätt så det var ju inte så farligt. Runt elva åkte jag och Emilie hem igen eftersom vi skulle upp tidigt och flytta dagen efter. 


Torsdag


Vaknade kl 7 och gick upp för att käka frukost. Packade sedan det sista innan jag släpade ner min 20 kilo tunga väska till vaktmästarens kontor där den skulle få stå tills det att jag kom hem. Kunde inte lämna väskan i lägenheten då de skulle städas men behövde i alla fall inte släpa med den in till stan. Fick sedan sitta och vänta på bussen, tog hur lång tid som helst innan vi äntligen kom iväg. Väl vid skolan var det bara att lämna nycklarna och sen gav jag mig ensam iväg för att kolla in stan ytterligare.Gick in på Wellgates, vilket är det andra köpcentret. Dom är inte så stora som man tror att dom ska vara i en storstad, faktum är att dom är ungefär som Tuna Park, bara det att dom är i två våningar.


Hittade en jätterolig affär inne på Wellgates som typ säljer souvenirer och lite krimskrams (Elin du skulle älska den) och jag kommer gå dit för att köpa grejer för att dekorera rummet med. Hade sedan en ”föreläsning” om att bo i Skottland. Gick igenom en hel del bra saker och en hel del onödiga. Fick en komplimang för min tatuering av Brian som jobbar i receptionen. Han tyckte att den var jättefin och undrade vad den betydde. Två timmar satt jag i alla fall och lyssnade tålamodigt innan jag sprang iväg för att hämta mina nycklar.


Men hade under dagen varit lite nervös för detta, för när jag skulle hämta nycklarna första gången runt ett var de inte inlämnade. Saken var att alla som dittills bott på Alloway var tvungna att lämna in nycklarna mellan kl 9 och 11. Så fatta att jag blev nervös. Tänkte att nej nu kommer jag inte få min lägenhet, och vart ska jag bo i natt? Massa såna tankar men vid kl 4 så var de inlämnad så jag kunde åka hem. Väl hemma hämtade jag väskan och började klättringen upp till rummet. 4 trappor med en 20-kilos väska är inte roligt kan jag säga.


Men upp kom jag i alla fall, men väl i rummet upptäcker jag att det inte fanns vare sig täcke eller kuddar. Sprang i panik ner till vaktmästaren som lugnt sa att det fixar jag. 10 min senare hade jag både täcke och kudde. Gick sedan ner till Morrisons och köpte mat. Jättefint väder så det var en trevlig promenad. Sedan hemåt igen för att käka och fixa rummet. Satte mig sedan framför datan tills det att jag hoppa i säng. Fredagen var typ likadan förutom det att det spöregnade utomhus.


Lördag


Gick upp runt kl 9 i fall att dom nya skulle vara tidiga. Men runt kl 14 hade ingen dykt upp så jag gick iväg för att handla. Var meningen att jag skulle storshoppa men glömde ta med mynt till vagnen så det var bara att mini-shoppa. När jag kom tillbaks från min shopping tur hade folk dock börjat dyka upp. Alla utom två tjejer flyttade in och hittills verkar alla hur trevliga som helst! De heter, Lauren, Laura, Natasha, Madison och Claire. Jätte snälla allihopa. Tror nog att vi kommer att komma överens jättebra. Ingen utav oss pluggar samma sak så det kan bli intressant. Kommer inte kunna hjälpa varandra med läxorna i alla fall ;D


Resten av kvällen var rätt så lugn, pratade med nya människorna och lärde känna varandra.



Resten berättar jag i ett annat inlägg som även kommer att innehålla bilder :D



Av Erika - 5 september 2010 14:28

Sitter just nu på en hotellsäng i Dundee med världens huvudvärk. Har inte druckit tillräckligt med vatten idag så jag får skylla mig själv. Men allting har i alla fall gått bra... hitills ;D


Sov ingenting i natt och höll på att få tokbryt på väskan. Hur jag än packade så blev den alldeles för tung! Men det löste sig till slut och tack vare att dom var så slappa på Norweigan så kom vi undan med några kilos övervikt. Åkte i alla fall upp till Arlanda halv tre och var framme fem. Vadå trött? Men fick en fika som frukost innan jag gav mig av till gaten. Kramade om mammsen och pappsen och alla tre klarade det utan tårar. Jag är stolt. Gjorde sällskap med Emilie och träffade även en annan tjej som skulle till St Andrews. Pratade lite granna om Skottland och så innan vi gick ombord planet. Sen sov jag tills det att vi landade i Edingburgh. Sa ju att jag var trött ;D


Från flygplatsen skulle vi ta buss in till stan vilket jag stressat över hur länge som helst. Visade sig vara hur lätt som helst. Busshållsplatsen var precis utanför terminalen och den stannade precis utanför tågstationen inne i Edingburgh. Vadå service? ;D Pratade med en jättetrevlig snubbe som också var från Sverige men som läste i Edinburgh. Hur kan vi lyckas med att träffa två schyssta personer som pluggar i Skottland men inte i Dundee? Epic fail!


Men vi blev dessvärre strandade på stationen i två timmar. Inte någons fel, tåget gick bara inte för 10:55 och vi var på stationen 9. Så vi käkade varsin bagel och satte oss på en parkbänk för att fördriva tiden. Till slut var kl 10:45 och vi kunde hoppa på tåget. Satt och halvsov på tåget samtidigt som jag försökte titta på omgivninge. Fruktansvärt vackert. 


Så kom vi plötsligt in mot en stad som satte skräck i mitt hjärta. Ful och eländig med stora skyskrapor, industriområden och en oljeborr mitt ute i havet. Och visst fan är det staden jag ska bo i 4 år. Ännu mera fail, men det blev finare när jag åkte taxi från tåget till hotellet. Vädret är i alla fall underbart och när jag sovit en stund så ska jag nog ta en promenad :D


Imorgon blir det att flytta in på ett studentboende för att sen på torsdag kväll flytta in på ett annat. Blir kul det här :D Kommer vara ett nervöst vrak imorgon men har en känsla av att dom flesta kommer att vara det :D


Blev helt gråtfärdig när jag kom in på hotellrummet. All stress bara släppte och jag stod helt plötsligt med tårar i ögonen.  Blev inte bättre av att mammsen ringde precis när jag försökte samla mig heller. Men gjorde inte som på Irland där jag helt bröt ihop när mamma ringe första kvällen ;D Ett steg framåt alltså ;D Men som sagt det är all stress som släpper och det har ju gått riktigt bra idag. Kommer gå finfint att ta sig hem om fyra månader på egen hand :D (vet ju inte om någon jag lär känna ska hem samtidigt än ;D)


Btw så är det väldigt ovanligt att höra engelska utanför hotellrumsfönstret istället för svenska... just so you know ;D

Av Erika - 3 september 2010 16:34

Det är mindre än två dagar tills det att jag åker. Vi den här tiden om två dagar är jag i Skottland. Helt otroligt nog så är jag inte nervös... än. Det känns bara overkligt, som om det fortfarande är flera månader kvar tills det att jag ska åka. Men allt är fixat. Flyg och hotell till Söndag bokat, boende första veckan fixat, lån, kläder, väskor och alla småsaker är fixade och det enda jag har kvar är att packa och sätta mig på planet till Skottland. Låter det dumt om jag säger att jag blir lite blöt i ögonen när jag skriver detta. Jag lämnar allt som är  säkert och tryggt bakom mig för att börja ett nytt liv i en främmande stad bland främmande människor.


Det ska bli fruktansvärt kul men det är svårt att släppa oron över om det kommer att bli så bra som jag har tänkt. Tänk om jag inte klarar plugget, hatar staden, inte får några kompisar eller inte kommer överens med dom jag ska bo med. Tänk om jag inte klarar av att vara borta från mamma och pappa, tänk om alla mina vänner glömmer bort mig. Vet att det inte kommer att hända men det är en liten röst i mitt huvud som försöker få mig att tänka negativt men den delen av mig som ser framemot det här är mycket starkare och får mig att se det här postitivt. Vet att mina kompisar inte kommer glömma, visst jag kommer att sakna mamma och pappa (Robin med) men kan prata med dem över telefon när jag vill, samma sak med alla andra jag vill prata med.


Så jag ska se det här som ett äventyr och jag vet att jag låter som en trasig cd men så länge jag överlever den första månaden så kommer resten gå som på räls. Det blir bra det här och jag vet att jag har många som stöttar mig och som bryr sig om mig. Älskar er alla.


I stare at my reflection in the mirror.

Why am I doing this to myself.

Losing my mind on a tiny error.

I nearly left the real me on the shelf.

To lose it all in the blur of the start.

Seeing is deceiving, dreaming is believing.

It's okay not to be okay.

Sometimes it's hard to follow your heart.

Tears don't mean you're losing, everybody's bruising.

Just be true to who you are.

Ovido - Quiz & Flashcards