Alla inlägg under december 2009

Av Erika - 16 december 2009 17:20

   Ungefär såhär ser det ut här hemma hos oss. Men bilden är tagen förr året :D

Av Erika - 16 december 2009 11:43

Hade planerat att åka med Sara och Elin till Västerås imorgon. Först var det snön som kom ner som nästan förstörde planerna, sen kom vi fram till att tåg funka lika bra som bil, men nu har min bror förstört morgondagen. Han lyckas kläcka ur sig nu på morgonen att han ska åka iväg med kompisar imorgon och i princip vara borta hela dagen. Farmor fyller år i morgon och på förmiddagen får dom besök av ett par med hund vilket betyder att dom inte kan ta hand om Nikki. Vilket i sin tur betyder att jag måste stanna hemma för att ta hand om Nikki. Hon är inte ens min hund. Robin vägrar att stanna hemma eftersom han vill åka med sina polare, vilket är skittaskigt eftersom någon måste stanna hemma med hunden. Då är han så jäkla taskig och säger att jag kan åka med S o E till V:ås närsomhelst men han måste jobba varannan vecka. Åh, jag var nära att strypa honom när han sa det. Visst han har delvis rätt, men vi hade ju planerat att åka till V:ås i typ en vecka. Det är vid såna här tillfällen är jag tjurig på att Robin och Nikki bor här hemma. 


Annars så är jag glad över att det finally kommit snö :D Sara vill väl strypa mig nu ;D Men jag tycker att dom borde fixa vägarna bättre! Plogbilen var jättesnabb och kom ut redan igår så det är plogat och fint, men det är svinhalt på vägarna! Dom borde vara snabbare på att sanda och grusa vägarna så man slipper halka runt när man är ute och går. Var ute med Nikki imorse och halkade omkull två gånger och "små"-halkade med bara ena benet hur många gånger som helst. Var skit irriterad när jag kom hem, och blöt. Det hjälpte ju inte att Nikki var ivrig och drog hela vägen. Blä.


Between the velvet lies
There's a truth that's hard as steel
The vision never dies
Life's a never ending wheel
Holy Diver
You're the star of the masquerade
No need to look so afraid
Jump on the tiger
You can feel his heart but you know he's mean
Some light can never be seen
Av Erika - 13 december 2009 15:38

Jajamänsan, idag blir det glitter i håret och på hunden när vi ska till farmor och farfar på Lucia-fika. Har sett massor av människor idag som haft glitter i håret eller tomte-luvor på huvudet; mysigt värre. 


Gårdagen tillbringades delvis på Tuna Park och delvis hemma hos Marcia och Nisse. Hade blivit dit bjudna på mat och jag skulle med så att dom kunde fira mig i efterskott. Inga presenter men det hade jag ärligt talat inte väntat mig. Istället blev det god mat och kortspel som det alltid blir när vi åker dit :D Deras hund Himla är bara såå fin!! Är van vid att dom haft hundar som typ har ADHD och bara vill busa hela tiden, men Himla är helt avslappnad och man kan nästan kalla henne blyg. Men fin är hon i alla fall. 


Idag blev det också en vända till Tuna Park och detta har resulterat i att julklapparna är klara för min del. Eller ja, nästan i alla fall. Det är en kvar jag och Robin ska fixa men vi vet i alla fall vad vi ska köpa. Så jag anser mig vara klar med julklapparna och ärligt talat så är det ett rekord. Jag brukar alltid stressa sista veckan innan jul eftersom jag inte är klar med klapparna men i år slipper jag göra det :D Me is happy.

Vad har jag köpt? Jo kan säga det här eftersom jag vet att ingen i min familj läser min blogg :D


Till mamma:

  1. Westlifes skiva Where we are
  2. En pjyamas

Till pappa:

  1. Paul McCartneys skiva Good Evening New York City
  2. En tröja från Cubus

Till Robin:

  1. Mjukisbrallor från Cubus
  2. Axe-deo och deospray

Sen kommer pappa att få en motorsåg från mig, mamma och Robin och mamma kommer att få en spa-behandling av mig och Robin. Det är mammas spa-behandling som inte är bokad än men det ska vi fixa i veckan.


Sen skämde jag bort mig själv idag och igår också. Köpte en till skjort-tunika från Cubus igår, plus två svarta toppar och ett lila linne. Sen blev det örhängen från Gina Tricot och två linnen därifrån också. Två skivor blev det med : Jill Johnsons Music Row och Dio's The Collection. Har ni aldrig lyssnat på Dio förut så tycker jag att ni ska börja med det. Ett av världens bästa rockband, deras låt Holy Driver rockar ;D


Btw, det har snöat ute hela dagen, men det märks knappt förutom ett litet tunt lager på gräsmattan. Jag vill ha snö!!

Av Erika - 9 december 2009 17:47

Sitter och tittar på Du är vad du äter med Katrin Zytomierska och shit vad sur jag blir på henne. Tror att hon är värsta guden eller nått. Hon är inte tuff, bara jobbig. Fattar varför folk tycker att hon är värsta bitchen. Knappast någon förebild för unga tjejer.


Programmet i sig är nog bra, kanske lite extremt när det kommer till hur man ska ändra sina matvanor, men antar att det bara är fram tills det att man nått sina mål och efter det så kan man fuska lite granna. Ska ta till mig tipset om att man får bäst effekt av att träna mellan 6-10 på morgonen. Ska ge mig ut och power-walka/jogga på morgnarna från och med nu. Delvis har jag inget annat att göra och sedan är det ju bara bra om jag kommer upp på morgonen istället för att sova fram till kl 12. Nya vanor kanske kan vara bra ;D Efter jul blir det gym dessutom :D


Köpte en jättefin blå långskjorta/tunika på Cubus idag som blir perfekt att ha på Julafton. Det värsta är att jag inte skulle köpa något till mig själv, skulle ju titta på klappar åt mamma, pappa och Robin. Men lätt distraherad är mitt nya mellannamn ;D


   Elin och jag på Parken Zoo i somras. Snacka om skillnad i hudfärg ;D Längtar verkligen tillbaks till sommaren och värmen, inte för att det var så varmt i somras men det var bättre än vad det är nu i alla fall!

Av Erika - 8 december 2009 18:47

Då prövar vi bloggplatsen ett tag då. Måste ju få en nytändning så här i vintermörkret ;D


Dagen har varit lång och tråkig. Det enda produktiva jag gjort idag har varit en promenad med hunden. Vill verkligen få en rutin i vardagen nu, en meningsfull rutin, t.ex ett jobb eller börja plugga någonstans. Ska skicka iväg ansökningarna till skolor i Skottland nu i veckan och förhoppningsvis så kommer jag in någonstans. Även om jag inte kommer att börja förrän nästa höst i alla fall, men det blir något att se fram emot. 


Like a flame that never dies, I hold on for you
I flicker in the wind but I still burn for you
I used to move on easy I was strong
Like a widow to her lover I hold on

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards